Mustafa Hasanagić : Premijer USK, Mustafa Ružnić odgovorio na službenoj ... - Jun 14, 2021 · taj adrenalin je uvek prijao, iako to može biti opasno.. Selektor je bio rajko mitić. Reprezentacija nemačkeje igrala u sledećem sastavu: Znao sam i po njoj da dam gas, ali na svu sreću, prošao sam bez ikakvih incidenata. See full list on sr.wikipedia.org Sa partizanom hasanagić je osvojio dve titule šampiona jugoslavije i to u sezonama 1962/63 i 1964/65.

Godine u briselu protiv real mad. Oproštaj od reprezentacije, hasanagić je imao 3. Osvajanjem titule šampiona jugoslavije u sezoni 1964/65, partizan je stekao pravo da igra u kupu šampiona evrope. Jun 14, 2021 · taj adrenalin je uvek prijao, iako to može biti opasno. Apr 20, 2021 · za tih osam godina, u periodu od 1961.

Na Ahiret preselio Puškar (Muharema) Mustafa
Na Ahiret preselio Puškar (Muharema) Mustafa from cazin.ba
Tadašnje partizanove bebe, predvođene trenerom matekalompredstavljale su ozbiljnog rivala bilo kom tadašnjem evropskom klubu. Oproštaj od reprezentacije, hasanagić je imao 3. See full list on sr.wikipedia.org Mustafa hasanagić je rođen 20. Osvajanjem titule šampiona jugoslavije u sezoni 1964/65, partizan je stekao pravo da igra u kupu šampiona evrope. Godine u priboju, a sa partizanom je osvojio tri šampionske titule (1962, 1963, 1965.) i stigao do finala kupa šampiona 1966. More images for mustafa hasanagić » See full list on sr.wikipedia.org

Iz priboja sam, tu je čuvena ibarska magistrala.

Reprezentacija nemačkeje igrala u sledećem sastavu: Sa partizanom hasanagić je osvojio dve titule šampiona jugoslavije i to u sezonama 1962/63 i 1964/65. Godine iz fk fap iz priboja na limui u partizanu je proveo narednih devet godina svoje profesionalne fudbalske karijere. Selektor je bio rajko mitić. Hasanagić je u partizan došao 1961. The number of club matches may be incomplete. A danas, kad proslavlja jubilarni 80. U italiji, protiv nemačke u beogradu. Born 20 april 1941) is a former yugoslav football player and manager. Jun 14, 2021 · taj adrenalin je uvek prijao, iako to može biti opasno. Partizan je tokom istorije iznedrio mnoge genijalce, među njima je bio i mustafa hasanagić (75). To view a complete list of all competitions and leagues filled with match details visit our overview page. Godine u priboju, a sa partizanom je osvojio tri šampionske titule (1962, 1963, 1965.) i stigao do finala kupa šampiona 1966.

Jugoslavija je ovu utakmicu pobedila sa 1:0. Jugoslavija je odigrala nerešeno 1:1. Mustafa hasanagić is a former yugoslav football player and manager. See full list on sr.wikipedia.org Sa ekipom partizana je ostvario i svoj najveći uspeh, igrao je u finalu kupu šampiona 1966.

Mustafa Hasanagić -" Ne priznajem ovakav Partizan
Mustafa Hasanagić -" Ne priznajem ovakav Partizan from volimpartizan.rs
Godine na utakmici, u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo 1968. Za partizan je odigrao 337 utakmica od kojih 148 prvenstvenih i postigao je 355 golova od kojih 112 prvenstvenih. Jun 14, 2021 · taj adrenalin je uvek prijao, iako to može biti opasno. Jugoslavija je ovu utakmicu pobedila sa 1:0. Godine na kvalifikacionoj utakmici za svetsko prvenstvo protiv norveške u beogradu. More images for mustafa hasanagić » Za najbolju selekciju jugoslavije, hasanagić je odigrao pet utakmica. Reprezentacija jugoslavijeje igrala u sledećem sastavu:

Apr 20, 2021 · za tih osam godina, u periodu od 1961.

Partizan je na većini utakmica kupa šampiona igrao u sledećem sastavu: Rođendan, on je i dalje najproduktivniji centarfor kojeg je partizan ikad imao, jer niko posle njega u ličnoj statistici nema veći broj postignutih golova od broja. Apr 20, 2021 · za tih osam godina, u periodu od 1961. (1) pantelić (golman), (2) fazlagić, (3) jusufi, (4) brnčić, (5) rašović, (6) holcer (7) melić, (8) bečejac, (9) mustafa hasanagić, (10) skoblar, (11) džajić. Statistika sa partizanovog sajta po ovoj klupskoj statistici jedan je od retkih fudbalera koji je dao više golova nego što je odigrao utakmica. Godine na kvalifikacionoj utakmici za svetsko prvenstvo protiv norveške u beogradu. Oproštaj od reprezentacije, hasanagić je imao 3. See full list on sr.wikipedia.org To view a complete list of all competitions and leagues filled with match details visit our overview page. Born 20 april 1941) is a former yugoslav football player and manager. More images for mustafa hasanagić » See full list on sr.wikipedia.org The number of club matches may be incomplete.

A danas, kad proslavlja jubilarni 80. Oct 02, 2016 · mustafa hasanagić. Partizan je tokom istorije iznedrio mnoge genijalce, među njima je bio i mustafa hasanagić (75). See full list on sr.wikipedia.org Za najbolju selekciju jugoslavije, hasanagić je odigrao pet utakmica.

Pred novi susret sa Interom... - Crno-bela Nostalgija
Pred novi susret sa Interom... - Crno-bela Nostalgija from crnobelanostalgija.com
Reprezentacija nemačkeje igrala u sledećem sastavu: Tadašnje partizanove bebe, predvođene trenerom matekalompredstavljale su ozbiljnog rivala bilo kom tadašnjem evropskom klubu. Hasanagić je u partizan došao 1961. U italiji, protiv nemačke u beogradu. See full list on sr.wikipedia.org Oproštaj od reprezentacije, hasanagić je imao 3. Rođendan, on je i dalje najproduktivniji centarfor kojeg je partizan ikad imao, jer niko posle njega u ličnoj statistici nema veći broj postignutih golova od broja. See full list on sr.wikipedia.org

Mustafa hasanagić is a former yugoslav football player and manager.

Jugoslavija je odigrala nerešeno 1:1. Godine iz fk fap iz priboja na limui u partizanu je proveo narednih devet godina svoje profesionalne fudbalske karijere. (1) pantelić (golman), (2) fazlagić, (3) jusufi, (4) brnčić, (5) rašović, (6) holcer (7) melić, (8) bečejac, (9) mustafa hasanagić, (10) skoblar, (11) džajić. Tadašnje partizanove bebe, predvođene trenerom matekalompredstavljale su ozbiljnog rivala bilo kom tadašnjem evropskom klubu. Partizan je tokom istorije iznedrio mnoge genijalce, među njima je bio i mustafa hasanagić (75). Rođendan, on je i dalje najproduktivniji centarfor kojeg je partizan ikad imao, jer niko posle njega u ličnoj statistici nema veći broj postignutih golova od broja. Godine na utakmici, u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo 1968. Oct 02, 2016 · mustafa hasanagić. Partizan je na većini utakmica kupa šampiona igrao u sledećem sastavu: See full list on sr.wikipedia.org Born 20 april 1941) is a former yugoslav football player and manager. A danas, kad proslavlja jubilarni 80. Godine u briselu protiv real mad.

Selektor je bio rajko mitić mustafa hasan. Sa ekipom partizana je ostvario i svoj najveći uspeh, igrao je u finalu kupu šampiona 1966.